Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν ebook: Δυο φωνές και μια σιωπή


Εδώ και πολλούς μήνες έχω πέσει με τα μούτρα στην γλυκιά παγίδα των ηλεκτρονικών βιβλίων, αλλά και στη μετάφραση των κειμένων μου στα αγγλικά, έτσι κάπου το έχω παρατήσει αυτό το μπλογκ. Από την άλλη Του Κόσμου τα Βιβλία έχουν πάρει την άνω βόλτα. Θέλοντας ωστόσο να κρατήσω με κάποιο τρόπο ζωντανό αυτό το χώρο, αποφάσισα πού και πού να αναρτώ διάφορα κείμενα, που δεν ταιριάζουν στο ύφος των άλλων μου μπλογκ. Μέχρι να γίνει αυτό όμως είπα να σας προσφέρω ένα ακόμη βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν, το μοναδικό από τα ανέκδοτά μου που δεν διατίθεμαι να μεταφράσω στα αγγλικά. Όποιος ενδιαφέρεται ας πατήσει εδώ, για να το κατεβάσει. Στη συνέχεια σας δίνω κάποιου είδους περίληψη και σας εύχομαι καλή ανάγνωση.

Ένα δυστύχημα βγάζει στην επιφάνεια τα μυστικά μιας οικογένειας.
Μια γυναίκα σκληρή κι αποφασισμένη για όλα δεν αποδέχεται την απόρριψη του εραστή της και ζητά εκδίκηση.
Ένας άντρας καταντάει αλκοολικός για να ξορκίσει τις ενοχές του.
Μια μάνα δίνει καθημερινά τη μάχη για τη ζωή και για ένα καλύτερο αύριο για κείνη και το παιδί της.
Ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι μοιάζει ν’ αγγίζει την απόλυτη ευτυχία και ένα άλλο αναδύεται γεμάτο ζωή και αυτοπεποίθηση μέσα από τις στάχτες της κακίας.
Ο έρωτας κάνει κουμάντο στη ζωή τους και τους αιχμαλωτίζει μέσα στις δίνες του. Αυτός είναι που τους ανυψώνει και τους ρίχνει σε βάραθρα, που τους τυφλώνει και τους ανοίγει τα μάτια. Αυτός και οι μοίρες, που παίζουν τα πιο παράξενα παιχνίδια.
Το «Δυο φωνές και μια σιωπή» είναι η ιστορία κάποιων ανθρώπων που αποδεικνύονται ειδικοί στα λάθη και στα πάθη, που άλλοτε παραιτούνται απ’ τη ζωή κι άλλοτε την αρπάζουν απ’ τα κέρατα λέγοντάς της: Κυρά, δεν θα σου περάσει, θα γίνει ό,τι εγώ θέλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: