Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Νέο βιβλίο - Η στιγμή


Αυτή είναι η ιστορία της Χαράς, ενός κοριτσιού που καθώς το γνωρίζουμε κάθε άλλο παρά χαρούμενο είναι, αφού δεν μπορεί να ζήσει τη στιγμή.

Η Χαρά υπέφερε πολλά στη σύντομη ζωή της. Έπεσε θύμα κατ’ επανάληψη κακοποίησης, για χρόνια και χρόνια έκοβε βόλτες στα σκοτεινά σοκάκια της κατάθλιψης και η μοναξιά ήταν γι’ αυτήν κανόνας και τρόπος ζωής.

Τα όσα πέρασε την έκαναν σκληρή και την καταδίκασαν να περιφέρεται στις γειτονιές των ανθρώπων αδύναμη να δείξει σε κάποιον εμπιστοσύνη, αλλά και να γευτεί τις χαρές της νιότης.

Ένα ωστόσο γεγονός, κάτι που θα την τρομάξει και το οποίο θα ανοίξει τα μάτια της στις νέες πραγματικότητες, θα σταθεί αρκετό για να της αλλάξει την οπτική και να την οδηγήσει σιγά σιγά προς το ξέφωτο μιας νέας ζωής.

Συνοδοιπόροι της σ’ αυτό το ταξίδι θα είναι κάποιες ψυχές που την καταλαβαίνουν κι ας μη της μοιάζουν. Κάποιες ψυχές που σ’ ένα κόσμο σκληρό, σχεδόν γκρίζο, επιμένουν ακόμη να ονειρεύονται, να μιλούν σιγαλά και όμορφα να σιωπούν, μα πάνω απ’ όλα με ορμή και πάθος πολύ να αγαπάνε.

υ.γ. Θα κυκλοφορεί και θα οπλοφορεί από βδομάδας σε επίλεκτα κυπριακά βιβλιοπωλεία, ενώ ήδη διατίθεται από τον... πάγκο του Μιχάλη στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια: