Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ένα (μη) κείμενο για τις "Γυναίκες της συγνώμης"

Απ' τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου στη Λευκωσία:

Απολογούμαι, αλλά έπρεπε να αφαιρέσω το κείμενο από το μπλογκ αφού σαν ανυπόφορα αφηρημένος και ξεχασιάρης τύπος που είμαι ξέχασα ότι θα δημοσιευόταν σε μια εφημερίδα εδώ στην Κύπρο. Θα το αναρτήσω και πάλι μετά τη δημοσίευση.
Ναι, το ξέρω, είμαι απαράδεκτος...

6 σχόλια:

logia είπε...

Δεν ήθελα να κάνω σχόλιο πριν τελειώσω την ανάγνωση του βιβλίου σου, όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό, γιατί μέχρι τώρα με έχει συναρπάσει. Και πιο πολύ γιατί δεν χρησιμοποιείς το μακιγιάζ της εξιδανίκευσης των χαρακτήρων και γιατί δεν διστάζεις να εμβαθύνεις στα θέματα των σχέσεων, που όλους μας καίνε και κάθε άλλο παρά παραμυθένιες είναι. Αλήθεια μ' αρεσει αλλά θα ήθελα να το τελειώσω και μετά να ολοκληρώσω τα σχόλιά μου.
Πάντως το βιβλίο σου αξίζει σίγουρα καλής υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό και σου ευχομαι τα καλύτερα.
Επιφυλάσσομαι...
δυστυχώς είμαστε σε περίοδο εξετάσεων και φόρτο δουλειάς και δεν έχω την ευκαιρία να το ρουφήξω με μιάς όπως μου συμβαίνει συνήθως...και αυτό με εκνευρίζει...
αλλά θα τα πούμε...

Penthesileia είπε...

Σού εύχομαι ολόψυχα το καράβι σου αυτό να βρει πολλή αγάπη .
Να είσαι καλά

Matriga είπε...

Λάκη, είμαι σίγουρα πως ήταν όλα τέλεια στην παρουσίαση. Να δούμε πότε θα βρω χρόνο να πάω σε ένα βιβλιοπωλείο για να το αγοράσω. Μετά τη μετακόμιση μου τρέχω και δεν φτάνω με το νέο σπίτι. Όμως επιφυλάσσομαι γιατί ήρθε το καλοκαιράκι και πάντα διαβάζω πολύ στις διακοπές :)

Σε περιμένω για κέρασμα γιατί γιορτάζω σήμερα.
Kαλά να περνάς!

lakis είπε...

Λόγια: Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου... Λόγια:)

Penthesileia: Ταπεινές ευχαριστίες και σε σένα.

Matriga: Χρόνια σου πολλά, ό,τι κι αν γιορτάζεις. Όσο για την ανάγνωση του βιβλίου, μη βιάζεσαι, το καθετί στο χρόνο του. Καλά, κι εσύ, να περνάς!

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στο βιβλιο σας

Matriga είπε...

Καλημέρα Λάκη. Ευχαριστώ. Είχα τα γενέθλια μου και σου είπα για το κέρασμα. Σου εύχομαι μέχρι να το διαβάσω να έχεις βγάλει και 3η έκδοση!