Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Βρε, μπελά που βρήκαμε...

νυχτιάτικα. Άκουσαν, λέει, στην Κύπρο ότι έγινε πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη και οι πολίτες πρέπει να ενημερώσουν το Υπουργείο Εξωτερικών αν έχουν κάποιο δικό τους στη χώρα. Τι πραξικόπημα, ρε παιδιά; Όχι πως θα το παίρναμε χαμπάρι εδώ στην Τσιανγκ Μάι, αλλά ούτε τα μεγάλα τηλεοπτικά δίχτυα που παρακολουθώ τώρα μεταδίδουν κάτι. Εκτός κι αν κάποιος φωστήρας στην Κύπρο βάφτισε την κατάληψη του αεροδρομίου στην Μπανγκόκ, πραξικόπημα. Πάντως, αν έγινε αυτό θα το αντιληφθώ αύριο όταν θα δω τους δύο φαντάρους να πίνουν χυμό στην πλατεία Τα Πάε. Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά. Θα είναι ευκαιρία να βγάλω και φωτογραφίες. Χμμ! Τώρα που το σκέφτομαι μακάρι να γίνει πραξικόπημα αμέσως. Βαρέθηκα ν' ακούω ρέγγε απ' τη μπυραρία παραδίπλα...

9 σχόλια:

Μαρια Νικολαου είπε...

ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ..
ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ..

stalamatia είπε...

Χμ πολύ ψύχραιμα το πήρες .Λες οι Κυπραίοι να έχουμε πάρει το κολάι με τα πραξηκοπήματα και δεν μας ταράζουν?

jacki είπε...

Ρέγγε ε; Πραξικόπημα ε; Αχ Λάκη μας τι περνάς;
Καλό βράδυ και καλό πραξικόπημα.

ruth_less είπε...

Για πραξικόπημα δεν άκουσα τίποτα... Σε σκέφτηκα όμως γιατί κάνοντας ζάπιγκ πέρασα από το CNN που έλεγε για κάποιες εκρήξεις στην Μπαγκογκ και μεγάλες καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο... Φυσικά αυτά τα είδα το πρωί. Ελπίζω να μην προχώρησε τόσο η κατάσταση.

Προσεκτικά... το μόνο καλό θα είναι το ρέγγε που θα σταματήσει. Όχι και ότι καλύτερο να σου συμβεί στις διακοπές σου.

Eleni Dafnidi είπε...

xaxaxaxax
Ίσως λοιπόν θα χρειαστεί να προβείς σε μία τηλεφωνική παρέμβαση σε δελτίο ειδήσεων και να ενημερώσεις το ανήσυχο πλήθος ότι ο μόνος αγώνας που δίνεις είναι αυτός ενάντια στη reggae.
(Αν και εδώ που τα λέμε μία χαρά είναι ο Bob Marley σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες που μπορεί να ακούει κανείς από την μπυραρία δίπλα στο σπίτι του...)

Καλημέρα!

*Περιμένω φωτό με τους φαντάρους και τους χυμούς στην πλατεία :P

lakis είπε...

Μαρία: Προς το παρόν δεν συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να πάρω στα σοβαρά. Και τα γεγονότα που περιγράφω είναι αληθινά.
Σταλαματιά: Αν ήταν να αναστατώνομαι από κάθε ανακριβή "είδηση" θα'μουν στα θυμαράκια τώρα.
Τζάκι: Είδες! Υποφέ- υποφέ- υποφέρω πολύ:)
ruth_less: Ίσως να έχουμε πραξικόπημα εντός των ημερών, αλλά δε θα είναι και τίποτα το τραγικό. Στο προηγούμενο, πριν δύο χρόνια, το μοναδικό θύμα ήταν ένας ταξιτζής που μεθυσμένος τράκαρε μ' ένα άρμα μάχης κι... επέζησε.

lakis είπε...

Ελένη: Αν διακινδυνεύσω μια πρόβλέψη είναι ότι ίσως σύντομα θα γίνει το πραξικόπημα. Αλλα, όπως και την προηγούμενη φορά, οι ρυθμοί ζωής εδώ θ' αλλάξουν μοναχά για μια δυο μέρες, αφού όλοι θα βλέπουν τηλεόραση. Όσο για τη ρέγγε προτιμώ τους αφρικανούς μάστορες: Λάκι Ντούμπι και Άλφα Μπλόντι.

truth around us......... είπε...

ides exei kai ti thetiki tou pleura to praksikopima orees photo pou tha mas anasrtiseis
Ta filia mou praksikopimatika

ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΥ είπε...

Λάκη να σου πω την αλήθεια κι εγώ σε σκέφτηκα γιατί διαβάζω στις εφημερίδες τα γνωστά καταστροφολογικά "χαμός στην Ταϋλάνδη" κλπ και όσο να 'ναι επηρεάζομαι...Ευτυχώς που έχουμε και το ίντερνετ δηλαδή (μπήκα επί τούτου στη σελίδα σου να δω πως είσαι).