Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Υστερόγραφο...

στην προηγούμενη ανάρτηση. Διαβάζω στο ίντερνετ τις κυπριακές και τις αθηναϊκές εφημερίδες και αναρωτιέμαι στ' αλήθεια τι ξέρουν οι δημοσιογράφοι ή οι γραφειοκράτες για την Ταϊλάνδη. Λίγο έλειψε να με πείσουν ότι ενώ πίνω μπύρες η ζωή μου κινδυνεύει.
Ήρεμα, παιδιά. Ήρεμα. Ακόμη και στην Μπανγκόκ η κατάσταση είναι τόσο ήσυχη που κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο. Όσο για την Τσιανγκ Μάι, σαν να είναι σε άλλο πλανήτη. Ελπίζω να μην σκέφτηκε κανείς να με δηλώσει στο υπουργείο εξωτερικών σαν "εγκλωβισμένο" γιατί θα σταματήσω ν' απαντώ το τηλέφωνο. Εγκλωβισμένοι είναι εκείνοι που θέλουν να επιστρέψουν. Εγώ θέλω να μείνω εδώ. Ως τον Φεβράρη κι ακόμη πάρα πέρα... Ουφ!

8 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ηταν αναγκαία και απαραίτητη τούτη σου η διευκρινιστική ανάρτηση, γιατί όπως καλώς εννόησες, όλοι κακοβάλαμε με το μυαλό....

Καλά να περνάς και μείνε όσο θέλεις, αρκεί να μας στέλνεις εικόνες και ...ανταποκρίσεις

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ruth_less είπε...

Είδες Λάκη... Γι΄αυτό κι εμείς εδώ πάθαμε μια "παράκρουση" και σε τρελλάναμε στα πρόσεχε και πρόσεχε... από αυτά που ακούμε και διαβάζουμε εδώ.

Άντε, συνέχισε να περνάς καλά και μην ακους κανένα. Αλοίμονο σε μας... Χα χα

κοκκινη κισσα είπε...

τίς ευχές μου για καλή και ασφαλή διαμονή!
η παρουσίαση τού βιβλίου της Μαρίας Ροδοπούλου,εξαιρετική!!!

melian είπε...

Πολύ σωστος ορισμός του εγκλωβισμένου. Εγκλωβισμένος είναι εκείνος που βρίσκεται αλλού επό εκεί που θα επιθυμούσε.
Ορθότατα!

Καλή διαμονή λοιπον στην Τσιανγκ Μάι μέχρι το Φεβρουάριο!

Eleni Dafnidi είπε...

Λοιπόν Λάκη με ρέγουλα η "μάχη" που δίνεις με τις μπύρες εκεί στα "χαρακώματα" της "εμπόλεμης ζώνης". Αν και πρώτα θα πρεπε να το εφαρμόσω στον εαυτό μου επειδή είμαι φανατική του είδους. (Για πες καμιά ονομασία μπύρας να ξέρουμε τι να προτιμήσουμε αν ποτέ βρεθούμε εκεί...)
Καλό σ/κ και κλείστο το ρημαδοκινητό. Καμιά φορά είναι ο μεγαλύτερος μπελάς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα θα σε δηλώσω θύμα απαγωγής να σπάσουμε πλάκα χαχαχα

dokisisofi είπε...

Apo tin diki mou empolemi zwni sou stellw xairetismata ke Adai. (Molis twra siniditopoiisa oti Lakis Fourouklas kai Adais einai ena kai to afto :/)
Elpizw pantws sto telos na min mas prokipseis polemikos antapokritis.

lakis είπε...

Φύρδην: Εδώ θα μείνω. Πολεμικός ανταποκριτής από την μπυραρία:)
Ruth...less: Δεν σας αδικώ. Σκεφτόμουνα να στείλω ένα γράμμα στις εφημερίδες με την παράκληση να μην τρομοκρατούν άδικα τον κόσμο, αλλά βαριόμουνα.
Κόκκινη Κίσσα: σ' ευχαριστώ για τις ευχές και για την ενημέρωση για την εκδήλωση της Μαρίας. Της αξίζει ό,τι το καλύτερο.
Μέλιαν: Θα κάνω ό,τι μπορώ:)
Ελένη: Αν δεν υπήρχε η ανησυχία από τους άλλους για μένα θα το έκλεινα το ρημάδι. Αλλά, έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν μπορώ. Όσο για τις μπύρες η αγαπημένη μου με διαφορά είναι η Leo, αλλά πίνω με ευχαρίστηση και τις Singha και Cheers. Την Chang μονάχα αποφεύγω επειδή είναι γιομάτη με τόσα χημικά, που μια βδομάδα να την αφήσεις ανοικτή δεν... αλλάζει γεύση.
Τεμπελίον: Αν είναι να πληρώσει λύτρα το κράτος για μένα, να το κάνεις. Και τα μοιραζόμαστε. Είδα μια νέα φωτογραφική που μου γέμισε το μάτι, αλλά με τέτοια φτώχεια που έπεσε μάλλον θα μείνει όνειρο.
Δοκησίσοφη: Μα ούτε κι εγώ το θέλω αυτό. Βιβλίο ήρθα να γράψω εδώ και όχι ανταποκρίσεις. Καλώς όρισες και σ' ετούτο το σπίτι.